Johanna Harju, 0400-141434, johanna@kiinteistomeklarit.fi

 

Johanna on toiminut kolmessa eri kiinteistönvälitysliikkeissä myyntisihteerinä ja vuokravälittäjänä koko työuransa ajan, lähes 20 vuotta. Johanna aloitti nuorena Mäntylä & Tåg Oy LKV:llä ja työskenteli myöhemmin Aktia LKV:n palveluksessa yrityskaupan myötä. Johanna on suorittanut KED- kiinteistöedustajan ja LVV-laillistetun vuokravälittäjän tutkinnot.

Johannalla on työkokemusta tuhansien asuntojen myynti – ja vuokratoimeksiannoista. Johanna on täysin kaksikielinen ja puhuu sujuvasti myös englantia. Johannan atk-taidot ovat kehittyneet välitysalan vaatimusten myötä, niin että häntä on voinut kutsua kulloisessakin yrityksessä liikkeen atk-vastaavaksi. Hän vastaa toimistotöistä siten, että kiinteistönvälittäjät voivat keskittyä täysillä omiin välitystehtäviinsä toimiston ulkopuolella.

Johanna kutsuttiin itseoikeutetusti Kiinteistömeklarien myyntisihteeriksi heti perustamisesta alkaen v. 2011. Johanna viihtyy edelleen hyvin kiireisessä työssään pitkäaikaisten kokeneiden työkavereittensa kanssa tiiminä ja antaa kaiken tietotaitonsa liikkeen asiakkaiden eduksi. Hän palvelee jokaista asiakasta tämän äidinkielellä aina ystävällisesti ja ammattitaitoisesti hymyä unohtamatta. Hyvä asiakaspalvelu muodostuu yhteydenpidosta asiakkaisiin.

Johanna asuu ja viihtyy maalla miehensä ja muutaman lemmikin kanssa vastapainona kiireiselle ja vaativalle toimistotyölleen. Rauhallinen kotielämä antaa parhaat valmiudet työssäjaksamiselle ja työmenestykselle.

Johanna Harju

Myyntisihteeri, KED. Vuokravälittäjä, LVV

Puhelin: 0400-141434
Sähköposti: johanna@kiinteistomeklarit.fi

Yhteydenottolomake

  • Tietosuojaseloste

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.